Party in my head

Hej, hej, hemskt mycket hej
Är hemma hos Felicia och försöker blogga från hennes iPad. Lite klurigt ;)
 
Prommat till stallet på fm och grejat på där lite. Fixade Uffe och trimmade i ridhuset en stund. Tänkte galoppa över några bommar som jag snodde. Fast då kom chifen som använde dom tillbaka och hade bockar av det. Nånå, Uffster var lite jobbig i början som han kan vara. Sen efter ett tag anpassade han sig till mina hjälper och ridning lite mer :) Då var det mycket lättare.
Sen fick vi lov att skutta bockarna och det om vi ville. Så när chifen drog red vi lite på dom. Han var rätt duktig ändå. Man glömmer lätt att han bara är fem. Eller ja, nu är han ju inne på sitt sjätte år :) Amanda filmade en gång, kändes finers, men höll på garva ihjäl mig när jag såg videon. Fyfan, vad fult det var. Dör ju att det ser så illa ut i verkligheten. Nu måste vi börja ändra på saker märker jag ;) Pinsamt nästan .. Nöjd med hästisen idag ändå.
 
Fett stiliga printar, haha. Kan ju inte ändra nå
med skit paddan så det får bli lite hollo ;)
 
Varit och handlat med tjejorna innan vi drog hem till oss själva och duscha osv. Sen till Fellan och lagade go käk. Asbra blev det :) Roat oss lite med att kolla luciashowen, haha. Sen kom Danne och Jolle och spelade lite spel med oss. Rätt chill, och nu har vi chillat ännu mera. När boysen gittar hoppar jag dirr i säng, blev sjukt trött.
 
Tårta, hästar och framgrävning av bilen imorrn då, taggad ;) Nu pallar jag inte skriva mer, så hejs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide