When your feet touch the ground

Hej, hej, hemskt mycket hej
Vaknat typ vid 8-9 imorse. Kunde inte somna om så låg och vred och vände. Tillslut spelade jag lite på mobilen innan jag klev upp vid 11-tiden.
Drog till stallet vid 12. Grejat lite. For ut med Pärry efter stigen. Provade köra barbacka för första gången, och det var nemas problemas. Hon var lika skötsam som alltid. Mojsigt värre :)
Sen var jag ut med Olle också, men han fick ha sadel. Stigen är ganska hård nu när dom plogat så vi kunde bara trava och galoppera på små sträckor lite här och där. Tror Olle frös för han taktade hela vägen hem när vi skrittade typ. För han brukar aldrig takta annars. Eller så var han bara jäkligt pigg .. Rätt lydig och fin annars :) Jag frös i alla fall om benen, det var typ -15 grader, då är min köldgräns verkligen nådd. Det ska vara under -10 för att jag ska funka någorlunda.
 
Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra nu. Är jättejättetrött och fryser som ett as. Så frågan är om jag ska härda ett par timmar till och sen gå och lägga mig. Eller om jag ska ta en powernap nu. Stora problem .. Haha, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide