You got me tied up

Hej, hej, hemskt mycket hej
Gårdagen var rätt trist och nedåtdragande. Haha, fan vad jag tjatar om att allt suger. Nej, men seriöst, sluta läsa här om ni tycker jag är lite väl jobbigt. Måste ju skriva av mig någonstans ;)
 
Hade markarbete på lektionen. Hoppades jättemycket att vi skulle ha något litet hinder åtminstone. Men det var att hoppas i onödan. Det var typ fyra travbommar på medellinjen och två galoppbommar på volt. Och vi gick travbommarna ett par gånger och sen rullade man inte ens på på volten och bommarna där. Utan det var ett varv där, galoppera halva långsidan, trava till andra sidans långsida och galoppera där och in på volten ett varv.
Fick Uffe och han var rätt jobbig. Hängde sig i handen rätt mycket. Enda bra på hela lektionen var nog galoppbommarna i högervarv. Fick till en bra känsla när han inte hängde utan galopperade som fram till handen fint istället, och det var ju också bra. Så ja, känner mig gnällig, men bommar på backen gjorde vi till och med i dressyrgruppen. Då hade man lika gärna kunnat vara kvar där.
 
 
Vet att jag bara har mig själv att skylla, men det är förjävla tråkigt. Tänk er att ha typ världens drygaste liv, är hemma och sover, far till stallet och åker sen hem och sover igen. Tisdagarna har verkligen varit höjpunkten under veckan. Det går inte ens att beskriva hur roligt jag haft och hur mycket jag lärt mig. Och sen plötsligt så har man inte det längre, och inte heller dressyrgruppen som jag trivdes i. Tror garanterat att man vänjer sig och lugnar ner sig efter ett tag, men just nu är det verkligen asdeprimerande och grinigt ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide