You step a little closer each day

Hej, hej, hemskt mycket hej
Legat och trängts inatt med både Soffi och Felicia. Lite mysigt kanske, men inte tillräckligt för att kunna sova länge ;) Haha, Evve sov i fyraåriga Mejas säng, det är ju för kul.
Klev i alla fall upp kring tio och drog mig hemåt medans dom andra snarkade på. For på stan en snabbis med mamma och handlade litegrann. Sen tog jag tag i bilhistorien. Skottade fram hela den och tog bort all snö som låg på. Hade andra bilen redo för att kabla igång, men när jag provade starta min så gick den igång direkt, haha. Den fick gå ett tag medans vi hämtade pump till däcket som stod på bara fälgen. Sen var det bara att åka och pumpa mer luft innan stallet.
 
 
Mockade till djuren. Sen for jag ut med Uffe i skogen. Tänkte hänga på värsta gänget, men dom var så långsamma att jag testade att fara solo. Vet inte om Uffster gått ut något själv desto mer, men han skötte sig i alla fall. Han var lite tveksam i början och när vi travade första gången tyckte han att det liksom inte stämde att springa bort från allt ;) Men pigg var han då. Och galoppsugen. När jag var tvungen att slänga mig på halsen när alla hängande träd kom så fattade han själv galopp och susade iväg. Haha, vad jag fått skratta åt honom :) Blev en del brassande, men han är väldans lydig och lyssnar direkt tillbaka om man ber om det. Och han härjar inte heller med bockar eller så. En riktig guldpeng i skogen är han. Lite svårjobbat underlag just nu, så tror också det vart mycket lättare för han att galoppera då han har bättre balans där än i traven. Men gillar att galoppa så det störde inte mig, hehe ;)
 
Longerade sen Vallsor och han var lite trött, men duktig. Olle fick också springa lite på lina utan inspänning. Han var nog också lite trött för han var jätteskötsam ;) Pep och bocka en gång bara, sen helt lydig.

Käkat tårta hos Sofia och det var riktigt smarrigt. Var så jävla trött att jag höll på somna vid bordet, så det blev en rätt tidigt kväll. Dock vet jag inte varför jag inte gått och lagt mig än. Har nästan fått stoppa tändstickor i ögonlocken för att dom ska hållas öppna längre ;) Nä, nu måste jag börja tänkte på refrängen.
Eller jo, gissa vad som hände när jag skulle parkera på "lagligt" ställe här hemma för att inte få böter .. Givetvis fastna biljäveln halvvägs in och kom ingen vart. Tänkte nästan lämna den så i ren protest, haha, men hämtade assistans i alla fall. Inte för att det gick att rubba den ändå. Men plötsligt kom det en gubbe som bara börja knuffa typ, haha. Då fick vi lös den och gubben spurtade vidare bara sådär ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide