Nothing but the ultimate beat

Hej, hej, hemskt mycket hej
Igår börjades dagen i stallet, fixade åt mina hästisar. Sen drog jag och Jh och tränade. Det var riktigt skönt. Efter det for jag tillbaka till stallet och tog hand om djuren mera. Red ut med Olle runt stigen, rätt lugnt. Amanda och Ponne hängde med och hästisarna skötte sig :)
 
På lektion hade vi vikarie. Det brukar ju aldrig vara så taggande med vikarie som inte är ridlärare, men det var faktiskt roligt att rida för Sussi :) Lyckades äntligen sno till mig Cameron. Och han var så fin och duktig. Vi gjorde mycket tempoväxlingar i framridningen och sen galopperade vi upp på medellinjen, bröt av och fatta ny galopp. Det gillade Cam, han var beredd på vanliga byten hela vägen och studsade lite till och från. Vi fick sen köra enkla byten istället. Det var lite att jobba med då, men skojigt var det. När vi skulle öka som attan efter långsidorna i galopp kunde jag inte låta bli att storle hela vägen bara för att det var så härlig känsla och hästen var så lydig. Fy vad kul det var, han är så rolig att rida. Ibland blir det lite jobbigt när han är så stor, men det är ju bra med lite att jobba med, hihi.
 Hjälpte Amanda med kvällsfodringen osv, så var kvar till 22.00 innan jag kunde sticka hem.
 
                            
Gammal bild, från första skuttet ever.
 
Idag har jag haft sovis. Eller det har jag ju varje dag, men nu hade jag ingen tid att passa. I stallet var det mesta gjort, så mockade bara till Olle.
Hoppade in och red lektion för Ålle. Fick Uffster och nu var det ju ett tag sen jag red honom. Det visade sig att dom hade markarbete, yay. Tycker han skötte sig rätt bra i framridningen, så det var trevligt. Sen när vi travhoppade det lilla hindret i början så var han bra. När vi skulle galoppera innan hindret blev det lite mer jobb. Han vill som ibland typ lägga sig på och då känns det som att all vikt hamnar på framdelen. Då måste man försöka få bort han från handen och mer på bakbenen och det tycker han är jobbigt. Men när man får han dit man vill så är han duktig. Han fick annars sköta sig själv mest. Så är nog rätt nöjd ändå, fast sugna på mer hoppning förstås ;)
 
 
Också en gammal bild. Har inga nya eller fina på Uffe ..
 
Nu längtar jag mest till imorgon, då är det min fuskdag, mums. Sen är jag mer träningssugen. Haha, juste, min fotled har inte varit så jätteglad nu på senaste. Men den gör ju inte ont när man rider, såvida man inte trampar till snett typ. Men efteråt känner man att den är lite ondare. Fast så länge det går att rida så sprollar det, hihi. Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide