Retrograde

Hej, hej, hemskt mycket hej
Som vanligt blev inte helgen som planerad. Var i stallet och grejade på åt hästarna. Red ut med Super Olle i det tråkiga vädret. Det blåste och snöade, inte världens roligaste kombo. Tyckte inte Olle heller, som var lite missnöjd över att behöva gå ut igen. Vi red till banken och tillbaka och höll oss i trav mestadels. På hemvägen var det lite Vallestyle över det hela. Han kunde inte skritta, bara takta, och så fort han inte fick bestämma hastighet själv blev han förbannad, haha. Men det gick rätt bra ändå och han var ju trots allt rätt skötsam.
 
 
Fick nå sprutt och började städa tävlingsskåpet och av bara farten tog jag tag i det ena vanliga skåpet. Jävlar vad grejer alltså. Fått sortera runt massa och nu gett order till Lo att gå igenom saker och ting. Hittade typ en trasig lädergrimma, ett par trasiga skydd, trasiga tyglar. Haha, varför sparar man på det? ;) 
 
Snabbade oss sen och kollade en match fotboll, hem och duscha + käka, tillbaka och kolla ytterligare en match. Den sista var lätt roligaste att kolla, vilken action. Sen for vi hem till Felicia och kolla lite Mello innan vi drog upp till Sporthallen och kollade lite handboll och Stargrejset.
 
Idag började jag med en svängom på gymmet. For med Jh på Kupan. Jäklar vad längesen vi var där tillsammans. Trevligt i alla fall, och snart gör vi nog om det :)
Sen stallet och mocka + spåna till alla hästarna, filmade en polare lite och sen tog jag in massa hästar. Blev att rida ut med Bollobert, allt annat var gjort. Så Amandus hakade på oss. Som vanligt trauma, haha, men är man tjurig så är man. Såklart så skötte Bollen sig som en guldpeng :) Eftersom ponnyn verkade ha så mycket energi så gick vi till hoppbanan där han kunde få plumsa. Bara det att han nästan försvann för att det var så himla mycket snö, haha.
 
Städade sen skåp nummer 2. Nu jävlar vart det ordning och reda. Får se bara hur länge Lo lyckas hålla det så, haha. Tvättade även alla skydden och ett par schabrak. Försöker få lite saker gjorda nu så jag slipper panikgreja på torsdag typ. För då är det badning av tre hästar, smörjning av all utrustning och matpackning + min lektion. Det går inte att göra tidigare .. Phu ;)
 
Nu chill eller sängen, får se. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide