Staring at the stars

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft rätt lugn dag idag. Både Valle och Patsy har vilat. Red Olle i ridhuset och han var väldigt duktig. Kunde tänka rätt mycket på mig själv också. Skulle haft han på lektion, men när det var markarbete så skippade vi det. Han hade nog blivit så vild och skrämt dom andra i gruppen, hihi ;)
 
 
På ridlektionen red jag Uffe. Vi hoppade 3 studs. Han var fin och duktig. Jobbade rätt mycket i uppvärmningen på att få upp hela hans framdel typ. Men han var top notch varenda gång vi hoppade. Kom lite nära galoppbommen innan hindret en gång, men han är så klok och uppmärksam så det löste vi plättlätt :) Sista gången på alla tre studs var känslan perfekt och allt var som en smäck. Väldigt nöjd över dagens pass. Saknar dock ordentliga hoppträningar som attans.
 
Varit ute en stund med hundisen, fixat heldagshage till grabbarna, har kollat klart dagens serier osv. Känns som att det flyter på åt rätt håll nu, haha. Tror till och med att jag ska ta tag i lite bildfixning och usböverförning. Bilden på Uffster är förresten med hans uppfödare/gamla ägare :) Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide