Bad intentions

Igår kom lillesyster och älskade Doggelito. Så har hängt med dom mest hela dagen. Vi har övningskört en massa och svängit förbi stallet en vända också. Var sen till Olofssons och käkade lite tacos och tårta, mjums.
 
Idag började vi dagen med en vända på gymmet. Var på badet för första gången. Slängde mest längtande blickar mot vattnet, vart badsugen deluxe ;) Sen körde vi lite bil och efter det drog jag till stallet. Skulle ta in hästar, medicinera och borsta.
Hade Mattur också, så var i småstallen och grejade. Drog ett pass i ridhuset, tänkte bara rida igenom honom lite lätt. Men högersidan var det lite jobb med och när jag ställde krav i trav tyckte han det var lättare att börja tölta, så fick börja om massa gånger. Fick igenom det någorlunda tillslut, skritten blev i alla fall bra. Tycker att jag var lite halvers dock, måste bättra mig. Mattur var i alla fall väldigt arbetsvillig och gjorde det han skulle. Han är så fin :)
 
Fina hårbollen med hans fina matte för ett tag sen :)
 
Nu ska jag gå ut med hunden en sista gång för idag, sen tänkte jag kolla lite Heartland eftersom alla mina alla serier verkar ha uppehåll just denna vecka. Fast är så trött att jag kanske somnar direkt. Well, på återskrivande, ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide