Everything I've seen twice

Long time no see. Men när det inte händer desto mer så finns det ju inte så mycket att skriva om. Gissar att jag var i stallet fredag och lördag. Lördagkväll var jag hos Evve och kollade Så mycket bättre och myste på.
 
Mina sovvanor har ju länge varit skeva, men ibland flippar dom helt. Gick och la mig någon gång på natten i lördags, och sovde sen hela söndagen. Klev upp vid 22-tiden för att gå på toa och dricka lite vatten, sen somnade jag om. Så en hel natt och en hel dag lyckades jag sova. Känns ju inte riktigt mänskligt. Men sen vid 3-tiden på natten till måndag kunde jag inte sova mer, så klev upp och var väl vaken nästan ett helt dygn, tror jag somnade vid 2 på natten. Sen vaknade jag 19.00 på tisdagen, efter 17 timmars sömn. What liksom? När Lina ringde så var jag säker på att det var vid lunch, tyckte hon ringde tidigt så orkade inte svara. Sen när jag vaknade trodde jag klockan var typ kring 17-tiden. Visade sig att Lina hade ringt 16.30, och jag var stensäker på att det var vid lunch, hoj. Och inatt har jag sovit kanske 4 timmar. Vaknade vid åtta, fick sms och somnade för en gångs skull inte om. 
 

Var i stallet innan 12. Ändrade i hagarna, mockade till alla pärlorna. Ryktade Vallegossen, ryktade Patsygumman. For sen ut och skrittade barbacka i skogen med prinsessan, supermysigt. Spolade hennes ben och svans för hon var sunkig. Fyllde höet åt alla, smörjde tränset, ryktade Olleponken, eftermiddagsmockade åt allihopen och täckade sen på dom innan jag gick. Sjukt effektiv måste jag säga, tog mig bara 6 timmar, haha ;) Skönt med ordentliga stalldagar då och då.
 
Nu ska jag kolla mina onsdagsserier, eller hälften hann jag se imorse, så har nog bara två kvar. Sen kommer jag nog somna gott, för nu redan nu är ögonen trötta. Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide