I just can't crack your code

Igår var en lång dag. Vaknade redan 5 på morgonen, så har i lugn och ro käkat frulle och kollat ett par avsnitt av Third Watch innan jag begav mig till stallet vid 8-tiden. Då hade hästarna inte fått komma ut än, så slängde mina tre i hagen och började mocka till grabbarna.
Sen fotade jag alla grupper igen, kul att se alla duktiga hoppisar. Grejat på med pärlorna och sen longerade jag Valle, som var lydig och bäst. Han är ju en kung att longera :)
 
Två snabbredigerade bilder från helgen på två fina hästar. Men fy vad fula träningsbommar vi har. Jag vill måla om dom soo bad! ;)
 
Idag har jag haft möte, som inte slutade riktigt som jag tänkt. Kanske blir praktik ett par veckor på ett ställe. När jag gick därifrån kände jag bara att det var ju verkligen inte det jag hade tänkt mig. Åh, fan för mig. Men på ett sätt kan det ju vara bra att testa på olika saker. Var sen till optikern på ett rejsbesök.
I stallet hjälpte jag Amanda att klippa Sillis. Eller hon klippte det mesta själv, hjälpte bara med småsaker. Hon var värsta duktig för att klippa första gången. Ryckte i alla fall manen på Sill medans. Så värsta snajsig blev hon :) Kvällsmockade och pussade på dom bästa innan jag drog hem. That's that, tjing.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide