If you can enter

Long time no see. Den här veckan har gått fort. Har faktiskt varit i stallet varje dag och sen försökt hålla igång bildredigerandet. Det går lite långsamt på den punkten, men det är så in i norden tråkigt att sitta och redigera fula ridhusbilder.
Som sagt bestod helgen av massa fotning och så hade jag pärlorna. Spenderade en massa tid med dom och hade pysseldagar både lördag och söndag. Så skönt att bara greja på med gullisarna. Och det känns riktigt bra i hjärtat efteråt.
 
Tror inte jag gjort något annat speciellt i veckan, bara hängt i stallet som vanligt. Hjälpte Janis att longera hennes häst, och hon var rätt grym. Måste bara få henne att bli lite aggressivare, hehe ;) Hade Månne i tisdags och han fick springa på lina. Han var superduktig, så det var skoj. Igår gjorde jag Olle och PS lite fräscha i håret och skrubbade deras vita ben. Valle som nästan är flint är så himla lätt att underhålla frisyrmässigt, så hans man håller sig stilig länge.
 

Idag åkte jag och Lotta till Boden med Olle och Patsy för att checka läget. Vi var till den nya kliniken som var superfin och stor. Jag fick ha röntgentjänsten (fan vad fult ord egentligen, röntga, låter mycket snajsigare med x-ray, haha) och PS stod som ett ljus när dom tog plåtarna. Sen när vi skulle vänta vart det jobbigt att stå still, det tyckte hon var skittrist ;) När vi skulle hem så stormade det och det var skridskobana på parkeringen, min mössa höll på blåsa iväg och fick knappt igen luckorna till hästbilen. Varenda gång jag tog mig fram så tog vinden tag i luckan och drog oss bakåt igen, haha, tog länge innan jag kom någon vart ;)
 
 
Hann i alla fall hem till min ridlektion, men det blev lite stressigt. Glömde att mina chaps är trasiga, så fick rida med strumpor bara. Och redan där förstördes mitt humör. Sen hade jag knappt en kvart på mig att göra iordning hästen. Red sen runt som en jävla hipsohapso, helt korvgubbigt. Och hästen var inge kul alls att rida. Men vet inte om det är mitt fel, för jag var riktigt dålig från start till slut. Hästen var skev igen, tog inte skänkeln, vi kunde typ inte rida rakt fram denna gång heller. Fick igenom det någorlunda för att kunna hoppa. Hoppade tre hinder på medellinjen, kryss - ett galoppsprång - oxer - två galoppsprång - räcke. Så trevligt att Ålle börjat dra upp hindrena lite mer nu och inte bara har dom just ovanför backen. Men hoppa 90 cm med Jesse i hala strumpor och mina korta armar på det är väl inte det snyggaste dock ;)
Fanns väl några bra stunder under denna lektion, men är ändå sjukt missnöjd. Hästen kändes inte heller alls som sig själv, han brukar vara mer krutig, gladare och kvickare typ. Lol att jag sist skrev att jag är så bra att fokusera på det positiva och nu är jag helt emo. Nej, men verkligen förbannad på mig själv och den dåliga ridningen. Blev en riktig bitch efteråt, men nu börjar det gå över ;)
 
Imorrn kommer i alla fall Duddeliten hit, så ska pussa ihjäl honom och bara mysa hela dagarna lång. Hoj, känns som att jag har en miljon grejer att ta itu med, men fortsätter bara skjuta upp dom och tillslut så glömmer jag bort det mesta som jag planerat att göra. Bra där!
Men nu jäklar börjar det närma sig läggdags, galet trött, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide