Just one yesterday

Har ni förresten sett att dom gjort en helt ny hästserie? Den går på SVTPlay och heter Revolt. Varje måndag och den är typ bara 10 minuter. Som vanligt när det görs hästfilmer osv så hittar man ju alltid en massa knasiga saker som inte stämmer så bra in på verkligheten. Men som hästmänniska uppskattar man väl allt med hästar med eller? ;) Rätt bra serie ändå, handlingen i alla fall. Har väl aldrig varit riktigt slagga i vårt stall tror jag, men är riktigt glad att det inte är som förut när jag var liten dock.
 
  

"(Re)volt handlar om 15-åriga Eddie som har flyttat från storstan till den lilla orten Molheden. Hon börjar i byns ridskola för att träffa nya vänner och lär känna Isabelle, Wilma och Yasmine, som till en början är schyssta. Men under den polerade ytan döljer sig en brutal sida och de visar sig vara så långt ifrån vänner man kan komma. Eddie bestämmer sig för att slå tillbaka och det leder till en ond spiral där Isabelle, Wilma, Yasmine och Eddie tar till värre och värre metoder för att trakassera varandra. Tur för Eddie att Sam finns, ridskolans enda kille och en äkta vän på riktigt.

Eddie står inför sitt livs svåraste kamp, en avgörande tävling som handlar om mer än vem som är traktens bästa ryttare. Att hon dessutom har gått och blivit kär i den äldre ridläraren Måns gör inte livet lättare."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide