Something's gotta change

Varit för trött för att orka blogga på kvällarna. Har ju så extremt flippad relation till sömn. Vaknat kring 8 flera mornar på rad och då har jag inte orkat hålla mig vaken längre än 20.00. Fått kämpa för att inte somna redan på eftermiddagen, hoja.
 
Ändå inte gjort desto mer. Igår fortsatte jag kämpa på med Jessemannen. Kunde inte ens rida rakt fram, haha. Om jag inte gick på spåret och hade väggen som stöd så vinglade han bara. Vänstersidan var åt fanders. Han bara drog sig åt vänster, försökte få tillbaka honom, sen drog han åt vänster igen osv. Fick nästan krupp ;) I slutet vart det lite bättre, men fick inte igenom det helt ordentligt. Men så länge vi red på spåret var han fin och hurtig, så man får väl ibland vara nöjd med minsta lilla, haha. Det är jag verkligen bra på .. Att fokusera på det som var bra under ridpasset. Förut ältade jag det dåliga hur länge som helst och då utvecklas man ju inte. Givetvis måste man väl komma ihåg vad man måste förbättra, men det är inte längre det som styr. Mentalt har jag då utvecklats enormt dom senaste åren.
 
Idag har jag varit i stallet en stund. Och nyss kommit hem från en kväll på Olles. Var och käkade med brudarna. Trevligt att göra något tillsammans allihopa. Känns som att det var längesen sist.
 
Saknar det här såklart. Definitivt en av livets höjdpunkter so far :)
 
Imorgon är det klubbtävling så jag ska väl fota litegrann. Hade egentligen bara tänkt fota dom som bett mig, men när det är hoppning så står man ju ändå där nere, så kan ju lika gärna föreviga alla som jag vet brukar vilja. Fast till dressyren så tänker jag då bara fota dom som bett mig. Såg att Timpan skulle vara med och tävla. Tror inte han tävlat sen vi två ägde banorna. Han kommer ju vinna, haha, nä men han lär nog i alla fall vara superglad, han älskar ju att hoppa och springa snabbt gammelgossen :)
Sen har jag pärlorna ihelg, så blir en massa fixande och mysande med dom. Adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide