Speak now or forever hold your silence

Kände att jag bara var tvungen att lägga upp den här printen från fejjan. Och det var faktiskt inte mig hon menade ;) Men hade lika gärna kunnat vart det då det händer att vi brukar ta en sväng förbi affären i stallkläder.
Så funderade lite på vad folk egentligen tycker om att man far på affären med stallkläderna. Synd att alla som läser min blogg är så dåliga på att kommentera, för hade varit intressant att höra vad andra tycker ;)
 
 
Eftersom jag själv inte är allergisk så bryr jag mig desto mer, men vore ju inte så kul om man råkar göra en som är superallergisk värsta sjuk. För det handlar ju bara om ren lathet när man inte byter om innan för vår del i alla fall.
Men så kan det också kännas som att folk är lite överkänsliga bara för minsta lilla. Hund/kattfolk går ju också på affären med sina håriga kläder ;) Men sen syns det ju rätt tydligt om någon har stallkläder, och det luktar ju mer. Så menar att det nog finns många som "känner av" sin allergi bara för att dom ser stallklädda människor. För det är ju inte lukten man är allergisk mot, är väl partiklarna osv? Tror jag väl, rätta mig om jag har fel. Fast har för mig att häst kan allergiska känna av på ganska långt håll. Men ja, andra folk kan ju förstås inte bedöma hur allergisk någon annan är, men har träffat på människor som typ överdriver. Vi brukade driva med en hästallergisk tjej i skolan ibland när vi märkte att hon typ fejkade (vet inte hur jag ska sätta ord på det bättre). Ibland så kunde hon stå och fläta ens hår, som man varit i stallet med och hon kände inte av något alls. Sen en annan gång gjorde hon samma sak fast i ett rent hår, och om man sa att det var stalligt så kände hon direkt av det ;) Haha, nu spårade jag lite. Men för min del har det då ingen betydelse. Tycker man ska kunna gå på affären hur som helst, men som sagt, vore väl inte så kul om man råkar döda någon i farten. Vet att söderut sitter dom lätt på Max eller fik med sina stallkläder ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha, alltså jag håller med dig. Det verkar oftast vara psykiskt. Minns också när man gick i skolan och jag kunde komma med en tröja som jag haft under gårdagens ridning och den tjejen märkte ingenting. Men råka man nämna något.. Oj.. Då ville hon nästann till akuten, då fattar man ju att hon spela. Finns säkert de som är superallergiska men har då aldrig träffat på någon.. Fast man borde kanske ta lite mera hänsyn..
Min karl säger ju sig också vara allergisk, ser han att jag går med ridbyxer börjar det klia men byter jag brallor går det bra. (ändå ligger de i ett annat rum i huset bara och stalljackan hänger i hallen.. det är ok xD) Hö är han faktiskt allergisk mot men som tur är tar jag ju inte in det :D
Och som du säger, att gå med hund/katthår på kläderna är det ingen som märker av, haha. Nåja

Svar: Haha, folk är ju för roliga ibland ;)
Jessica Köhler

2013-11-08 @ 07:33:42
URL: http://megalodon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide