The way that I been holdin' on so tight

Igår var jag på ett möte först. Sen var jag till optikern och kirrade linser. Fy vad skönt att slippa brillorna hela tiden. Blir craycray om jag måste ha dom hela tiden, haha. Första gången någonsin jag satt in linser, men optikern sa att det såg ut som att jag inte gjort annat, haha.
Det roliga är då att jag studerade på youtube dagen innan hur man skulle göra, haha. Men det sa jag ju inte till han att jag gjort ;)
 
Min asballa väninna Linur  ;)
 
Men det är så typiskt mig. Har stor fobi för att göra fel! Eller ingen gillar väl att göra fel, men jag har som ett extra fel i skallen tror jag. Mamma berättade att jag alltid varit så. När jag var liten så vägrade jag vara med och prova hoppa hopprep, stod på sidan om och kollade på istället. Tills jag studerat noga, och då först var jag glatt med. När vi skulle skjuta lerduvor var jag assugen att prova, men ville inte göra fel så tänkte inte göra alls. Fast när alla andra skjutit så övertalade dom mig att prova dock och det är jag glad att som gjorde. Fett kul var det ju. Så ja, det är ju bara jag som förlorar på det. Tänk så många saker man gått miste om bara för att man inte velat göra fel och där med inte gjort alls.
 
Aja, var också i stallet och långryktade alla mina tre hjärtor. Kändes som att dom behövde det och jag med. Så skönt att bara stå och pyssla på ibland. Och idag har det varit pyjamasdag, skönt ;) Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide