Any chance that you could stay right here

Sovit skönt och länge idag. For sen till stallet och skulle klippa Olle, men blev meddragen att kolla lite hoppgrupp först. Så kollade en grupp i alla fall innan jag tog itu med gossens päls. Han var rätt hårig, men det var sådär lent och fluffigt ändå, så synd att man var tvungen att ta bort det. Varenda gång jag håller på med det så kommer jag alltid att tänka på hur störd han var att raka när han kom. Det gick nästan inte. Man var ju tvungen att vara ett par personer, ha ludd i öronen och ställa han på ett speciellt ställe och han var ändå helt tossig.
 
Sjukt fula bilder, haha. Men det behövdes lite bildutfyllnad ;)

Och sen efter något år provade jag klippa han i boxen med en liten sladdlös maskin, det gick asbra. Han var fortfarande lite rädd, men det var ändå inga problem. Och sen dess kan man klippa han hur enkelt som helst med vanlig maskin i skötspiltan. Man kan raka hela benen från hovarna och upp också utan att minsta problem. Han har varit lite skraj när man slagit av maskinen mellan varven, haha, men inte mer än att han flyttat några steg åt sidan och låtit lite ;) Fast idag gjorde han inte ens så. Han är en sån guldklimp. Men nu är han ju också gammal och klok, han var ju bara 5-6 år då i början ;)
Älskar Lottas klippmaskin också, hur smidig som helst. Önskar dock att det kunde uppfinnas klippmaskiner som aldrig blir varma. Och så önskar jag att alla hästar var hårlösa just där högt på insidan av frambenen. Det är så mycket veck där och man vill inte huggas. Råkade ju göra det en gång på alla tre hästarna med en vass maskin. Haha, bara Valle som blev arg, dom andra ryckte till pyttelite och sa sen inge mer, stackrarna ;)
Glömde publicera detta igår, hehe ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide