He had a heart of stone

Hunnit vara till Luleå fram och tillbaka. Är dock rätt slut och hade helst velat gå och lägga mig redan nu. Är inte riktigt van med att kliva upp innan sju, phu. Inte gjort något speciellt där borta. Hade egentligen velat stanna hela helgen, men Carre ides inte, så därför blev det bara snabbvisit.
 
 
Haha, hunnit med att se två idrottsstjärnor idag också. Wosch, blev nästan starstruck ;) Åkte med tåget från Sunderbyn och vi hade ganska mycket tid innan det skulle gå så vi gick in och handlade macka satte oss på sjukhuset en stund. Mamma läste någon löpsedel där det stod om hockeyspelarn som bröt benet igår. Tänkte att komiskt om vi sett honom där inne, men insåg sen att det är ett hyfsat stort sjukhus, så chansen kändes minimal ;) Sen när vi sitter där och strax ska gå mot tåget så kommer tjommen hoppandes på kryckor förbi oss. Haha, vad är oddsen. Lite lustigt var det ändå när jag tänkt den tanken också.
Och sen i alla fall när vi kommit hem och hoppar in i bilen så kommer det en tjomme på rullskidor. Så sa typ jaha, är det Hellner som kommer rullandes eller. Haha, såklart var det de ;)
Tänkte väl kolla någon serie nu och försöka hålla mig vaken tills det blir kväll i alla fall. Sen lär jag nog somna ;) Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide