I wanna leave my footprints on the sands of time

Sitter just nu och försöker skriva utan att nagellacket ska smetas på något annat. Haha, inte det lättaste kan jag lova. Lyckas alltid smeta ut minst några naglar. Man får inte skriva så fort för då kommer det sluta med gula tangenter ;) Har låtit mina stackars naglar vila ett par veckor från lack, men nu kändes det som att jag ville ha lite färg, hehe.
 
Har ridit lektion idag, på Uffe. Tänkte helt seriöst nästan ge upp efter en stunds ridande i skritt och trav. Kändes som att verkligen inget funka. Men då försökte jag skärpa till mig och tänkte att jag får väl skrittjobba tills det händer något. Slutade dock med att det blev enbart korrigeringsridning. Visade sig att min känsla från början inte varit fel, hästen var helt skev. Så Ålle hjälpte mig ordentligt en stund och det var fulridning på hög nivå, men brukar ju bli så ibland när det ska korrigeras grejer. Haha, och ändå gäller det ju som ryttare att verkligen göra rätt. För om man själv inte gör rätt, hur ska hästen förstå vad man vill då. Fick verkligen ta i för att få saker att hända. Gjorde huvudövningen lite annorlunda, körde skänkelvikningen i skritt i stället för trav och sen travade vi där man skulle galoppera. Men det kändes helt ärligt inte ens som någon idé att galoppera när halvhalterna knappt gick igenom i skritt, haha. Hur som helst så tog det sig, så i slutet när vi travade av efter spåret så kunde jag ställa höger, sen vänster, sen höger osv och han följde med precis som han skulle. Yes, skön vinst där. Sen berätta Carola att han varit helt skev ett bra tag nu, men eftersom alla hästar behövs till lektionerna så har ingen ridlärare kunnat ta itu med honom. Så det var ju skönt att vi lyckades reda ut litegrann i alla fall. Mysgubben, han var då så glad efteråt, så han tyckte nog det var skönt ändå, haha ;)
 
Har hunnit duscha och käka också sen jag kom hem. Har laddat ner mina torsdagsserier, bara 5 olika ;) Tänkte kolla några stycken i alla fall. Måste gå och lägga mig rätt tidigt för vill gärna hinna med tåget imorrn 07.09. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide