Our conversations ain't long

Imorse ringde mamma och sa att vi skulle byta däck 15.00. Passade sig super med tanke på hur mycket snö det kommit under natten och dagen. Man fick plumsa sig fram till bilen nästan och sen gräva fram den ;) Nåja, fick i alla fall däcken bytta och hann däremellan göra bort lite ärenden.

For sen till stallet för att kolla vad det fanns kvar att göra. Det var redan mockat, så kände mig sugen att borsta en pålle. Det vart Valle för han var smutsigast, hehe. Sen mitt i ryktandet fick jag fara och lämna bilen på verkstan, nu jävlar hoppas jag dom gör den färdig. Tillbaks till stallet och fortsatte min rykt, sen fick jag erbjudande om att ta ut gossen i snön och det bangar man ju inte på. Fyllde lite hö och hjälpte Amanda att mocka. Sen red vi ut i nysnön och mörkret med Kajsa. Både Valle och Sillen skötte sig bra, men den där Mattur vet jag inte alls vad han höll på med. Mitt i allt så bara drog han hemåt med lilla Kajsa hängande i tyglarna. Det är ju inte som att hon har mycket att säga till om ;) Men vi ropade bara att hon skulle komma tillbaka sen och efter ett tag så hörde man henne ropa att dom var på väg tillbaks, haha. Och han gjorde det inte bara en gång heller, vilket trögo ;) Tog gångstigen hem, sjukt skönt när dom inte hunnit göra skidspår där, så vi kunde njuta av lamporna. Puss på älskade Valle, han är finast i stan!
Smörjde av tränset, rengjorde sår, kvällsmocka och täcka alla pärlorna innan jag for hem. Skönt med en ordentligt stallig dag :)

Gamla bilder på en väldigt söt pålle, januari -09.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide