The young and the hopeless

Verkligen inte gjort mycket dom senaste dagarna. I söndags sovde jag till 20.00 på kvällen, värt. Så när jag inte hade lagt mig ens på måndagsmorgonen när mamma vaknade innan jobbet så tyckte hon att jag lika gärna kunde vaka och försöka vända på dygnet. Gjorde det och fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Ångrade mig fler gånger, haha. Tittade serier, diskade och tittade mera serier i princip. Sen räknade jag bara ner timmarna tills jag fick gå och sova. Hade som tänka att 19.00 är ju ändå en okej tid att sova på, men såklart hade ju piggheten kommit tills dess. Var vaken och kollade nå tv-program med mamma, och sen körde jag serier ända till typ 23.30 nångång.
Så det där med att vända på dygnet gick ju inte som tänkte. Vaknade visserligen tidigare av mig själv idag (= 14-tiden), men somnade lätt om till 15.30 när jag blev väckt av en ringning. Anneli undra om jag ville rida Nobbe och det är ju klart. Tänkte annars stanna hemma. Shit, 3 dagar på raken utan stall hade varit väldigt ovanligt för mig.
 

Allt var gjort, så behövde bara borsta och rida. Så borstade ett tag och myste litegrann. Sen väntade jag på sällskapet och medans försökte jag klippa till Chonkis man och kapa Luddes. Haha, tycker det är tusen gånger enklare och rycka manar, då blir det jämnt och snyggt. Känns som att man aldrig får det perfekt med saxen ;)
 
For sen ut efter stigen med Jullan och Månne. Det regnade, men inte så farligt, tänkte knappt på det i skogen i alla fall. Det gick finers och i vanlig ordning är det supermys att vara ute i skogen på hästryggen.
Efter det borstade jag av, extramata, kvällsmockade och spolade benen på Norp. Hade ändå ingen tid att passa så vi stod och myste lite extra en stund. Varit och pussat lite på mina pärlor också förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide