You'll get it done on your own

Var helt velig imorse. Kunde inte bestämma mig om jag skulle gå och lägga mig eller vara vaken hela dagen. Men vid 9-tiden kröp jag i alla fall under täcket och ställde väckarklockan så att jag kunde sova åtminstone 6 timmar.
 
For sen till stallet på eftermiddagen. Lovade att fixa åt Mattur, så for dit och gjorde klart honom först. Kollade sen lite när det hoppades och snackade lite med folk. Kvällsmockade åt alla tre finingar och pussades såklart lite med dom också. Hoja, man smälter liksom lite varje gång man ser dom. Dom är guld!
 

Random stalldagar när dom är som bäst ;)
 
Tänkte försöka ha en heldag i stallet på lördag eller söndag. Bara hänga och pyssla på med allt möjligt och inte stressa hem osv. Försöker få med mig andra också, tycker det behövs. Känns som att dom flesta kommer till stallet, snabbar sig att mocka, fylla påsar och rida och snabbar sig sen hem. Det är så tråkigt. Tänk vad mysigt att bara hänga och chilla, kanske passa på att köra lite ridhusfotning för ovanlighetensskull också. Aja, vi får la se.
 
Igår letade jag upp lite olika objektiv som jag kan tänkas vela ha. Får ett i julklapp om jag vill, så måste bara titta ut något passande. Så jäkla klurigt det där. Dom man egentligen verkligen vill ha kostar ju över 10 000 kr, känns lite sådär va, haha. Fast tror jag vet hyfsat vad jag är ute efter nu i alla fall. Önskar att man bajsa pengar, som man kunde slösa på allt möjiligt ;) Nåja, ska fortsätta leta efter något tänkbart, tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide