A thousand points of light

Sovit länge och skönt. För ovanlighetensskull så har ingen ringt mig, haha.
Sen stallat som vanligt. Tog tag i Fias man. Och det behövdes verkligen. Man kan ju inte se ut hur som helst även om man nästan är pensionär ;) Det är så skoj att ta före/efter bilder och verkligen se skillnaden som blir. Det syns dock inte hur tjock den verkligen var, men värsta kalufsen.
 

Efter det skulle vi klippa Sillen. Hon blev randig och maskinen tog värsta djupt. Sen visade det sig att den inte var som den skulle. Det är som att ödet inte vill att vi ska raka henne. Först hittar vi nästan ingen maskin, sen när vi hittar en så funkar inte den, byter skär, funkar ändå inte, hittar en ny, som äter upp hästen och gör den randig. Haha, då fick vi låna en annan och då gick det som smort. Men stackars Exilia är nu superrandig på halva ena sidan. Inte så värst snyggt, men inte hela världen. Hennes finhet väger upp lite ful päls ju :) Men man kan ju hoppas att det hinner växa till sig lite innan hon ska på tävling nästa helg, hehe. Fast dom ska ju rida rätt fort, så det kommer nog inte märkas så mycket ;) Snällare häst får man ju dock leta efter, hon är som en liten änglaponny.
 
Randig ponny deluxe ;)

Kvällsmockade sen till mina stjärnor och passade på att mysa lite med dom. Varit och skjutsat Jh och hennes kompisar en vända. Har nu några nya avsnitt av serier på laddning, så det kommer resten av kvällen bestå av. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide