A vicious kind

Nu för tiden när vi flyttat fram våran ridtid så känns det som att det är skittidigt. Hinner bara stiga upp ur sängen och göra mig klar innan jag måste sticka till stallet. Hinner inte ens käka frulle. Okej, kanske ännu ett bevis på att det är dags att ta tag i livet och lägga om sovvanorna.
 
Hade värsta tur att gruppen efter våran skulle ha teori, så jag kunde ta Jesse. Man måste ju passa på, för sen lär man inte se skymten av honom i våran grupp. Höll på greja lite med framdelsvändningar på lektionen, red innanför spåret, lite skänkelvikningar osv. Körde lite eget rejs och försökte få till övergångarna. Speciellt dom från skritt till trav. Är himla bra på att bara som släppa allt när jag ska göra övergångar. Det har blivit bättre i typ avbrotten, men det andra är inte nice. Gjorde alltså rätt mycket skritt till trav övergångar och det tog sig. För tillslut fick vi till det och då var det såklart mycket enklare sen att hitta känslan och veta hur man skulle göra direkt. Allt blir ju en förbättring om man lär sig att hålla kvar och få med allt bakifrån. Släpper man blir det ju pannkaka och då får man som börja om. Försökte tänka lite samma i galoppfattningarna och det blev ändå rätt hyfsat. Han galopperade på rätt bra redan från början och var väldigt lydig. Ibland kändes det som att jag var sned eller att lädrena var ojämna och då blev det som att jag bara pressa och höll på för att få han runt skänkeln. Men när jag satte mig mitt över och gjorde ordentligt svarade han också direkt som han ska. Blir alltid så svamligt när jag ska överbeskriva i bloggen, haha. Men sammanfattningsvis så var han duktig Jesseponken, medans jag själv var lite sämre mestadels.
 
Gammal bild på Jesse. Har ju typ inga andra.
 
Har just gjort en stamtavla till Exilia. Det är så kul att lära sig nya saker och att folk gillar det ;) Önskar ju såklart jag hade en egen häst att göra en supersnygg åt, hehe. Har typ alltid gillar att göra stamtavlor, oavsett om det är på datorn, eller skriva för hand osv. Tycker stam är lite spännande. Roliga är ju att jag aldrig gjort någon till mina egna sköthästar, haha. Man kan ju undra varför .. Kanske för att jag hade varit så mycket mer petigare till dom och hade nog aldrig blivit nöjd ;) Nåja, har i alla fall gjort 3 stycken totalt till andra och dom vart ändå helt okej. Men en snygg bild gör ju det mesta.
 
Tänkte väl i vanlig ordning kolla en serie eller film nu. För engångsskull kanske man skulle gå och lägga sig i normal tid också. Haha, lär aldrig hände, men det återstår att se ;)
Håller en tumme att det blir okej väder ihelg, har planerat in lite fotning. Hade velat ha alla mina pärlor på en och samma bild om det går, men dom är ju så hollo så ingen lär väl kunna stå still. Sen ska Berra också få vara lite modell. Nu är som nästan sista chansen på ett tag att få bra bakgrund också tror jag. Löven har ju i princip trillat av alla träden och då blir det så himla grått och kalt tills snön kommer. Aja, anything can happen, tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide