Ashes on the ground

Hej, hej, hemskt mycket hej
Började torsdagen med en planerad fotning på Bibbi och Fonne. Dom uppsuttna bilderna blev rätt mysiga. Sen var det värre när vi skulle fota porträtt på Boppan. Haha, så ointresserad man bara kan bli. Hon sätter ju fram öronen när man visar en blomma eller annat ätbart, men då står hon ju som en kossa med helt låg hals och allt, haha. Men vi knoppade henne i alla fall och hon var skitsnygg. Då ser man hur fin ponny hon är egenligen. Annars gömmer hon ju sig alltid bakom sin skogsmullekalufs ;) Solen var och störde idag också, men den gjorde det snyggt på vissa bilder ändå.

Har fler fina, satte dom på fejjan. Har inte tid att ändra om dom nu så att ..
 

Dom här två sista är inte så stylish. Översta ska visa hennes tjusiga knoppar. Och den nedersta visa hur tjusig hela hon är, även om hon står fel med fötterna :)
 
Efteråt red jag lektion i min nya grupp. Eller så mycket skillnad var det inte för vi är typ 4 från förra gruppen som bytte och så är det väl 2 andra som stannade eller nå. Och vi rider för Ålle nu. Men skönt att det blev ändrat så vi som vill ha hoppning kanske får göra lite sånt då. Haha, fast idag hade vi fyra bommar på en långsida och två bockar på andra med 24 meter emellan. Woho, haha, men det var kul ändå.
Fick rida Jesse. Hon som annars alltid har han första lektionen skulle inte komma, så jag passade på. Har varit så sugen att rida han hur länge som helst. Och han var fin. I början försökte han ju komma undan och testade om han kunde göra så som han gör med nybbisarna. Tog dock inte länge innan han hajade vad som gällde.
Han var supertaggad på bockarna. Tog tag i dom som om han skulle köra bana på 120 typ, haha. Red på 6 galoppsprång ett par vändor, sen fick vi rida på 7. Vi var så himla bra att vi fick rida på 8 också. Största klumpehästen red på mest galoppsprång, han är så himla ball!
 
Nu ska jag snabba mig till stallet. En tur i skogen väntar, mys. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide