Expecting the worst

Hej, hej, hemskt mycket hej
Här om dagen fotade jag och Vicky henne häst Drömmis. Tyvärr var vädret inte så bra. Eller ja, det var soligt och fint, men inte bra för fotografering. Det blev lite too much med en fux, höstfärger och eftermiddagssol. Det blir lite väl med varma färger. Dom flesta som kommer se dom bilderna tänker väl ändå inte på det, men jag gör det och har ju lite tvångstankar .. Men själva hästen är väldigt fin, dock inte den lättaste modellen då han tyckte vi var grymt tråkiga som skulle stå hundra år och göra ingenting ;)

Sen blev det lite snabba spontanbilder när Flisan och Fanny var ute med Fonzie och Bibbi. Det är skoj att ibland bara köra utan att ha det planerat.
 

Inte dom snyggaste bilderna så, men kolla färgerna. Mums på hösten :)
 
Hade även kvällsfodring, men det gick rätt snabbt.
Åh, fick lust att fota mina pärlor nu också. Fast behöver ju assistans då och det roliga är att det ytterst sällan finns folk som ids ställa upp och vara det. Haha, alla har ju alltid så bråttom nu för tiden och ingen pallar vara kvar och göra saker för andra ;) Nåja, ska övertala någon. Men gissa om man är extra kritisk då på bilderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide