Give up who we are

Min och Amandas klippahästplaner går inte som tänkt. Maskinen ville inte funka idag heller. Men då tog jag tag i Valles bumbipäls. Han var så tålmodig och stod hela tiden snällt på plats. Kunde klippa värsta ordentligt vid nacken och allt. Bara det sista på frambenen som han inte tyckte var så roligt. Men höll man upp ena benet så gick det att finslipa plättlätt. Och Lo's nya klippmaskin var asbra! Inte alls tung och klumpig, men ändå inte liten. Den gick perfekt efter hästen och var inte såndär som hugger i huden. Och den spruta inte runt allt hår heller, så man klarade sig utan heltäckning av hästhår :) Kunde lämna ett rätt litet schabrak också, snyggast så. För nu är han ju inte lika känslig än som han blir på vintern. Och turligt nog fick han behålla rätt svart färg. Annars brukar han bli någon slags mörkgrå, haha.

Hehe, lite fula före/efter bilder, men lite bildutfyllnad i alla fall ;)
 
Drog en dusch i stallet innan jag for hem. Skönt att slippa byta till vanliga kläder och vara halvt hårig hela vägen till huset ;)
Lyckats ordna en klippmaskin till Sillis nu i alla fall, så imorrn ska det väl bli av, hehe. Ska och skjutsa ett par tjommar nu, sen gissar jag att det blir Idol lite halvt. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide