How much clearer can I be

Hej, hej, hemskt mycket hej
For som sagt på ponnytävling på fredagen. Var förste chaffis åt Jullan. Så ja, körde häst för första gången ever och det gick super. Månne var så himla bra åkare att det var lugnt. Sen är det ju så himla tacksamt med hästbil. Peace of cake även om den är typ 10 meter lång ;) Hehe, backade lite också, men sen när det skulle krånglas lämnade jag över det till proffset.
 
 
Bosatte hästen i sin box och så red Julia lite när vi kommit fram. Fick först stå just utanför ridhuset med bilen vid dom andra, gissa om vi vart glada. Men sen kom en aggressiv tant och skickade iväg oss hur långt som helst. Hoj, hon var heltjorvig och otrevlig. Så vi fick bo typ 5 minuter bort på en öde jävla parkering, utan toa, vatten eller lampor. Tur vi är så hårda ändå.
  
På lördag klev jag upp rätt tidigt, kunde inte somna om på morgonen. Gick till stallet och mockade till Månne,
fixade iordning höpåsarna, borstade, bytte vatten och allt sånt. Sen hade jag så mycket tid över att jag mockade till Sillen också innan jag knoppade henne och Saphir. Efter det gick jag och drog upp Jullan, käkade frulle och kollade sen på tävlingarna. Tycker alla våra ekipage skötte sig fint :) Och Moonis var duktig, hoppade super i både LA och MSV.
Sen blev vi bjudna på grillat av Engströms, fy vad gott. Och sen tog vi hästbilen till Max med Amanda, Janna och Flisan och köpte Lyxshake. Efter det flyttade vi boendet till dit vi stod från början, för det fanns ju hur mycket plats som helst.
 
På söndag klev jag också upp tidigare än tänkt. Fixade knoppar och lite sånt. Borstade färdigt Sillis också för att vara schyrre eftersom världens bästa försovare hade försovit sig ;) Sen gick dagen snabbt. Hemresan blev enkel då J och M gick och vann sin klass :)
 
Haft en superduperrolig helg. Gillar ju det där med tävling ;) Och hade det ju väldigt slappt nu i jämförelse med vad jag brukar ha, hehe. Det var väl allt jag kan minnas och orkar skriva. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide