I don't want hold you if you want to go

Hej, hej, hemskt mycket hej
Fredag idag då. Ungefär som vilken annan vardag som helst. Carre har dragit till Tärka, så det är FF hemma. Kunde inte bestämma mig om jag skulle med eller inte. Blir kanske inga mer chanser att vara på stugan i år, med det kan inte hjälpas.
 

For på en skogstur med Pärry, Jenny och Olle. Så himla mysigt att skritta runt på småstigarna i vår lilla skog. Ballaste PS, man kan klättra och klänga bäst man vill när man ska hoppa upp barbacka och det bekommer henne inte ett dugg, haha. Och ja, det är ju lite klättrande med tanke på att hon är över 170 i manken ;) Sen är hon så tuff och traskar på överallt. Inte mycket som skrämmer henne, hon är stenhård!
 
Dom har sådana jäkla personligheter mina pärlor och dom är så roliga. Tycker så himla mycket om dom. Mina tre lyckopiller! Valle, Olle, Patsy ♥
 
 
Hoppade i pyjamasen och la mig under täcket framför datorn när jag kom hem, men blev sen avbruten för att köra mina väninnor, snäll som man är. Slängde bara kläderna över pyjamasen och sen hopp i skorna utan strumpor och allt. Slutade dock med att dom skulle in hos Adam innan skjutsen skulle fortsättas. Haha, och jag har typ utansockfobi. Har alltid sockor i princip, sommar som vinter. Så förstå känslan att måste gå runt barfota + att vara bland folk man inte känner. Men vad gör man inte för sina polare ;) Haha, hoj vad sjuk man är.
Skjutsade sen gänget upp till Malmsta i alla fall. Fick då höra Adam och Elias låt, som jag nu haft på hjärnan och så finns den ingenstans att lyssna på, jobbigt läge ;)
 
Ska kolla lite film och sen ser vi väl om jag måste hämta eller nå. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide