All the sinners crawl

Shit vilken lång dag det blev. Jag är nog största tidsoptimisten ever. Hade som i tankarna att jag skulle vara klar i stallet kring 16-17 och därmed ha god tid på mig att packa mina grejer och fixa allt som nu skulle fixas. Och kunna lägga mig i god tid. Yeah right, kom hem från stallet vid 20-tiden rättare sagt.
 

Började dagen halv elva med att göra iordning Dorran till Lotta. Medans hon red passade jag på att mocka till henne och Moonis. Sen har jag grejat på med allt möjligt från spåndelning till packning till täckesletande. Visste inte i vilken ände jag skulle börja packa, haha. Allt var ju huller om buller och överallt. Nåja, tillslut lyckades jag styra upp skåpet och påsarna rätt bra ;) Tänkte först släpa med alla grejer vi vanligtvis har med oss, men insåg att det är ju ganska mycket överambitiöst. Behöver vi tre schabrak så behöver man ju inte släpa med hela samlingen av tävlingsschabbar och inte heller skydd och täcken till oändlighet, haha.
Störde mig sjukt mycket att jag inte kunde hitta ett täcke vi tänkt ta med. Letat precis överallt vart jag kan tänka mig att det kan vara, men inte ett spår. Fick lite olika tips, men inget stämde in. Så förhoppningsvis ligger det i b-bilen. Annars är det för närvarande mysteriet på Ridklubben Dundret. Haha, har jag fått en sak på hjärnan har jag svårt att släppa det ;)
 
Har också longerat Moonwalkarn, han var helt opepp på det, haha. Mockat ännu mera, tvättat grejer och avslutat med att bada Stenis. Var lite velig ifall jag skulle bada eller inte, men tänkte lika att passa på när man bara har en, hehe. Känns som att jag bara sprungit runt i stallet hela dagen. Kommit på massa saker eftersom och har farit som en råtta fram och tillbaka. Pjuh.
 
Tror jag packat det mesta jag ska ha med hemifrån också. Håller på ladda ner filmer som jag kan underhålla mig med på kvällarna. Har egentligen ingen lust att ta med hela datorn, men tror inte jag orkar börja testa och tjorva med usb och surfplatta. Är så trött.
Upp tidigt imorgon igen och packa det sista till djuret och sen rulla alla 20 milen. Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide