Hear the rumble

Hejhopp, lite dålig uppdatering på senaste. Har faktiskt sovit alldeles för mycket och inte gjort något mer alls, så inte funnits något att skriva om. Har också skjutit upp redigerandet av helgens bilder. Eller hoppbilderna gjorde jag klart direkt och mejlade i princip alla samma natt. Men dressyrbilderna är såå tråkiga och det är så många ;) Men ska så småningom börja ta itu med dom också, I promise. 
 
Är supersugen att fota några bra bilder nu, göra något skoj. Inte bara same old, med ridhusbilder och samma hästar. Behöver pigga upp med några fräscha porträtt eller utebilder. Nu börjar det ju bli lite varmare så då överlever ju fingrarna utomhus. Hade kanske också behövt uppdatera mitt förråd av bilder på Lo's hästar. Har inte många fixade porträttbilder alls på dom känns det som.
 
Myste massa med mina gullisar idag. Asså kolla Olle, mysigare kille kan man ju inte hitta. Han bara pressar sin näsa mot en,
sluter ögonen och somnar nästan. PS har inte riktigt ro till sånt dock, henne får man tvångspussa ;)
 
Men resten av denna vecka är rätt fullproppad. Som sagt hästvakt och så stallpasset på lördag. Fast det är ju lov nästa vecka så då ska man väl kunna ta sig tid till fotande och redigerande. Måste också lägga in klippning av PS, men det är så himla jobbigt att bli sådär hästhårig och det kliar överallt, haha. Nåja, hur som helst så lär man ha gott om tid nästa vecka.
 
Nu blir det lite serier resten av kvällen, pusshej.

Kommentarer
Postat av: Emma

kan vi inte kö på norp å Chipp nu på sportilovi veckan? ;)

Svar: Yes, let's do it :)
Jessica Köhler

2014-02-27 @ 20:43:32
URL: http://emmassaannelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide