It seems like we've been losing control

Det är så skönt att stalla ordentligt igen. Tar ju hand om diverse ponnysar nu när deras ägare är på olika galej. Det är så himla mysigt.
Igår rakade jag Patsy, som vanligt är hon en pärla. Lättsammaste hästen ever. Av någon anledning så råkade jag ha en bad day och jag lyckades få till den fulaste rakningen på länge, haha. Schabraket vart sjukt ojämnt och hackigt och det gick inte att få till. Nåja, hon svettas ju inte i alla fall och det är ju ett tag till tävling så det värsta hinner väl växa till sig lite ;)
Sen var jag och Lina till småstallen och snackade lite med Therese och Chica.
 
 
Idag har jag fixat med Sillen och Månne. Pysslade och ryktade på båda två ett tag. Fixade Sillis öronhår och longerade Månne. Sen har jag inte gjort desto mer, hehe.
Imorgon taggar jag stallep hela dagen. Men ska få assistans av ett par guldklimpar så det blir nog nice :) Och så lägger jag till två hästar på skötlistan, så ska klämma in lite love till alla fyra. 
 
Har lite ångest över att jag inte gjort klart alla dressyrbilder än, men har prioriterat mig själv lite mer denna vecka ;) Men dom flesta börjar faktiskt vara klara så lovar att mejla osv på söndag eller måndag, puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide