Make it worth your while

Glömde datorn i hästbilen i söndags, så kunde inte lägga in bilder osv. Men nu jäklar är det gjort i alla fall. Det där med att fota inomhus vet ju alla vid det här laget att det inte är någon hit (varning för mycket brus, lol), sen när det är tävling kan man ju inte riktigt bestämma hur man vill ha det och sen när ens häst hoppar är man ju inte så superfokuserad på själva fotandet, haha. Önskar man hade haft med en extraperson som kunde vara lite kameraansvarig istället. Hade velat ha mer bilder i kring i stallet och överallt, men det hinner man ju aldrig med när man är själv.
 


Är faktiskt väldigt nöjd över Patsy. Hon har skött sig som en peng i stallet och i allt från backen. Förra året i Luleå var hon som ett mongo i stallet och det slutade med att Jenny fick göra det mesta för jag nådde inte upp när hon for runt i boxen, haha. Sjukt jobbig var hon ;) Och nu stod vi i gäststallet, det kanske hon trivdes bättre med. Det gjorde då jag, för fysatan vad kallt det är där i ridhuset, man kan typ inte fungera normalt där.
 


Sen inne på banan så var hon ju lite crazy, men inte alls så farligt som man kanske förväntat sig. På söndag gick hon 120cm igen, då var hon mycket lugnare och muckade inte lika mycket. Så Lo vaktade henne inte lika hårt och efter 6:an blev hon lite arg och dom missade hindret, haha. Men hon vände sen upp rätt tight och då sa Patsy ba jaha, varför sa du inte att vi skulle hoppa det där direkt. Hon är för knas ;) Hindrena är ju som minsta problemet, det är ridningen mellan som är klurigare, haha. PS gör helst allt själv, man får inte störa henne, haha.
Meen som sagt, hon var lätt snyggast på stället i alla fall :) Längtar redan till nästa gång det är tävling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide