When the days are cold

 
Ni kanske förstår att jag inte varit så bloggsugen på senaste. Eller ja, har inte varit sugen på något. Men har inte kunnat sova så bra och länge heller så mina dagar har varit riktigt långsamma.
 
Bestämde mig för att fara till stallet idag i alla fall och det är jag glad att jag gjorde. Det är ju så himla skönt att vara där bland alla hästar och härliga människor. Tog hand om Mattur och vi for ut i skogen med sällis. Det var så underbart att rida ut igen, det är verkligen saknat. Synd att M ska vara så hal bara, för annars hade en barbackatur varit pricken över i:et alltså, haha ;)
 
Ihelg är det klubbtävling och stallpass. Typiskt mitt flyt att ingen skrivit upp sig på ridskolepass just den dagen jag har stallpass. Måste nästan försöka fixa någon, kommer aldrig bli klar om jag ska köra solo hela dagen. Och har väl lovat att fota lite ekipage när det hinns också.
 
Nästa vecka blir väldigt hästig. Ska vara hästvakt åt ett par hästar och har stallpass igen. Har också lovat att frisera PS, både päls och man. Men det blir säkert nice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide