You light the spark

Gårdagen var rätt chill, började med att mocka en box och fotade sen hoppträningen. Gillar att stå på backen när det är hoppträning för man lär sig ändå väldigt mycket och man kan samtidigt studera alla ekipage :) Efteråt så fyllde jag lite hö och snackade med lite folk.
Var tvungen att ta en pnap när jag kom hem. Om jag vaknar tidigt (= innan 12) så klarar jag seriöst inte av att hålla mig vaken. För vid 16-17 är jag så trött att ögonen faller igen och känns lite tidigt att ta kväll redan då, så en pnap är typ ett måste. Men är jag däremot i stallet eller gör något annat så klarar jag mig lätt att hålla mig vaken.
Var sen på kvällen hos Flis och kollade lite film osv. Vi kunde inte koncentrera oss på den första så vi slog på en Disneyfilm istället. Disney går alltid hem! Var skönt att hänga på bortaplan lite.
 
Tärka by night ..
 
Idag sovde jag till typ 16-tiden, gick upp och käkade lite middag. Sen kändes det som att jag mådde lite illa, så var asrädd att jag blivit smittad och fått magis. Hade ändå inget för mig så jag kröp under täcket igen och sovde typ 4 timmar till. Illamåendet gick över, men istället kom huvudvärken av allt sovande ..
 
Har lagt in gårdagens bilder i alla fall och gått igenom dom. Fy vad dåliga, spyr på allihopa! Så jävla trist att jag inte ens kan få till ordentliga bilder. Skärpan är spårlöst borta och färgerna och ljuset är kassa. Finns ett par undantag där skärpan är super och bakgrunden är fri. Nackdelen med att fota på träning är ju att det alltid är folk eller hästar i vägen i bakgrunden. Som tur är verkar det ju som sagt inte som att folk bryr sig desto mer, bara man prickat ekipaget över hindret så är dom nöjda. Meeeen jag vill ju också vara nöjd nångång! Plus i alla fall att det inte är lika mörkt i ridhuset som det var förut. Aja, orkar inte börja redigera något nu ändå.
 
Funderar om jag ska gå och lägga mig nu direkt eller kanske kolla en OC. Börjar känna mig hungrig också, men är inte så sugen att äta mitt i natta .. Well, har verkligen inget vettigt att skriva i egentligen eftersom det inte händer så mycket, haha. Men hejrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide