Ice ice baby

Tänkte jag skulle skriva om när vi var på ishotellet, men kom på att det inte finns desto mer att skriva egentligen. Fast brukar ju vara rätt bra att ordbajsa, så borde väl inte vara ett större problem att få ihop lite text ;)
 
 
Josefin och Conrad ville då till ishotellet på juldagen. Och såklart ville dom ha med en fotograf. Jag som låg i min varma säng sa att dom får göra som alla andra turister och gå fram till någon i närheten och säga "Excuse me, can you take a picture of us". Men är ju inte så svårövertalad, så hängde med i alla fall. Har ju varit till ishotellet flera gånger i livet, men det var ändå kul för det är ju aldrig exakt likadant. Tyckte dock det var litet, eller så gick vi bara för fort igenom hela, haha. Men var som bara i en korridor det var annorlunda rum, i dom andra korridorerna var alla rum enkla och likadana. Sjukt imponerad av dom flashiga rummen i alla fall, vilken fantasi dom har.
Haha, och det roligaste var nog att det kom fram ett par till mig med sin kamera och sa exakt så som jag sa att Jossi skulle säga. Så jag fick ställa upp, och i samma veva snacka lite engelska med dom. Skötte det snyggt, tills dom sådär övertrevligt sa "Thank you, merry christmas". Tänkte säga detsamma, men kom på mig snabbt och bah "Dets .. öh, you too" och gick sen länge och funderade om man verkligen kunde säga så. Men kan vara lugn, för nu i efterhand har jag hört på tv att någon sa så ;) Trivdes bra där bland alla turister från typ Kanada, USA och England för det var så kul att lyssna när dom pratade, lättroad ja, haha ..
 
 
Och min faster och mina kusiner bor ju i Jukkas, så vi passade på att svänga förbi dom också. Min yngsta kusin Vilma var tvungen att fråga sin mamma vilka vi var, hon är 6 år. Tragiskt att hon inte ens visste att vi var hennes kusiner ;) Vi har ju såklart träffats, men hon var så liten då och vi är obviously inte så bra på att hälsa på varann allt för ofta. Men hon vart då i alla fall superglad att få träffa sin storkusiner :) Jag och Jossi har alltid varit yngst i kusinskaran på mammas sida, så alla på pappas sida räknas som småkusiner för oss. Men bara det att den äldsta seriöst börjar gymnasiet efter sommarn, shit vad tiden går. Det var i alla fall kul att få träffa dom igen :)
 
Se, king på att skapa text bara jag börjar ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide