Like a monkey in a suit

Blev en lång stalldag idag, men det var skönt. Knoppat lite häst och fotat lite ekipage på klubbtävlingen. Många fina rundor, ska bli spännande och se om dom kan hålla det tills dom riktiga tävlingarna börjar :)
Och apropå fotandet så var det så underbart med dom nya lamporna. Först tänkte jag att det kanske inte var så stor skillnad ändå, men när jag kom hem och jämförde lite snabbt så är det som natt och dag. Ska bli kul att få experimentera lite med inställningarna vid senare tillfälle och se hur mycket man kan ändra på. Kanske till och med kan fota med mitt teleobjektiv om jag har tur.
 
Underbart söta och snälla Wilmis blev så stilig i knoppar ;)
 
Faktiskt hunnit mocka också till Kungen och såklart pussat ihjäl mina loves. Var sen med på tävlingsryttarmöte eftersom jag ändå skulle vänta på Emma och Sara. Såklart var jag tvungen att yttra mig där lite, så hoppas någon tog åt sig lite i alla fall ;) Sen har jag handlat, hämtat ut paket och hämtat Carre från jobbet. Tänkte kanske dra igång två avsnitt av två olika serier innan jag kryper under täcket, så gonatt.
 
Två snabba, har inte hunnit fixa klart desto mer från idag :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide