Slamdunk

Var och kollade basket nyss i Sporthallen, LF mötte Uppsala. Sist jag var där och kollade elitbasket var när dom fortfarande hette Plannja. Då var man väl lite mer insatt än man är nu, men lika kul ändå. Har ju basket i blodet, så klart man måste hålla det lite pumpande ;) Nämen, det var faktiskt nästan i klass med hockey. Eller så är det bara att allt live blir bra, haha. Sen hade jag ju mamma på sidan så hon kunde sätta mig in i regler osv. Det blir helt klart mycket mer intressant när man lär sig varför saker händer när dom gör saker. Haha, lät lite luddigt kanske, menar att ju mer insatt man är desto bättre blir det ;)

Valle är ett stort basketfan, han har till och med en Plannjahalsduk ;)

Hade jag fått spola tillbaka tiden så hade jag lätt börjat i en lagsport. Tänk alla resor, matcher, gemenskapen. Synd man missade allt sånt. Det är väl nackdelen med ridsporten. Eller ja, har man egen häst och cash så är det väl lite liknande, men annars far from it.
Spelade visserligen basket när jag var liten i flera år, men som sagt, vi var rätt små då och spelade inte på en så seriös nivå. Sen tog hästarna över .. :) Och ja, om jag nu skulle få rewinda livet hade jag kanske inte valt basket, känns kanske som att det är en fördel om man åtminstone är över 160 cm så man når någonvart ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide