There's nothing to do when it comes to you

Lyckades inte somna allt för tidigt igår och såklart vaknade jag en timme innan väckarklockan. Så när siffrorna på klockan bara stod på 05.00, då kändes det aningens tungt. Men vaknade just i en asbra dröm, så försökte komma ihåg den och samtidigt somna om. Inget av det gick så bra dock ;)
 
 
 
Var i god tid i stallet och hann just börja täcka privatisarna när Sara kom och hjälpte. Så jag och Sara täckade alla privathästar, släppte ut alla och mockade till hela klubbstallet (vi lämnade 4st så Mats skulle ha något att göra sen), och allt det innan kafferasten som är klockan 9. Förstår ni hur effektiva vi varit?! Och eftersom det var kallt var klubbisarna inne så vi satte dom hagvis i ridhuset medans vi mockade åt dom. Och menar, bara det tar ju extra tid, typ när man måste gå längst bort och hämta dom eftersom ingen vill komma frivilligt ;) Är väldigt imponerad av hur blixten vi var. Så mycket brukar inte hinna bli gjort ens när man är fler människor.
 

Haha, satte Uffe i ridhuset medans vi gick och drack lite. Han fattade ingenting och stod och tittade över sargdörrarna när vi gick. Sen när vi kom tillbaka så stod han där igen och bah hallå, varför har ni stängt in mig här ;) Hur söt kan man bli.

Skjutsade sen Sara till hennes vanliga jobb och körde Carre dit hon skulle. Efter det vattnade jag hela lilla ridhuset. Det tycker jag konstigt nog är ganska kul, men att rulla in slangen är det tråkigaste för den är alltid blöt, sandig och knölig, haha. Och jo, jag brukar vattna med rosa vatten, det blir lite roligare så ;)
 
Fick sluta efter lunch när vi tagit in dom flesta hästarna, för det fanns inte så mycket mer att göra för mig eftersom vi vart så effektiva på morgonen. Var och köpte vin till Carre. Sen skulle vi ta en liten powernap, då var klockan 14.00, jag vaknade strax innan 20.00. Så en 6 timmars pn råkade det bli, skönt som fan dock, haha. Så nu blir det seriedags :)
 
Svar på kommentar: Valle, Olle och Patsy är mina stjärnor, guldklimpar, pärlor, hjärtan, bästisar, lyckopiller and so on :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide