Your tears don't fall, they crash around me

Började min dag tidigare än vanligt. Men oftast känns det så onödigt att kliva upp om man inte har något speciellt att göra. Hade ju en plan att jag skulle dra till stallet och fixa Valles päls och kolla lite hoppträning. Men chicksen skulle och fika så följde med dom och gjorde bort frullen då. Längtar tills vi kan ha filmkväll och snacka lite mera skit ;)
 
Tänkte sen att jag skulle få med någon till stallet, men ingen skulle dit, så skippade också. For och handla till mamsen och sen när jag lämnade av det hade jag ingen lust att vara hemma. Så for till stallet ändå, hehe.
Pussade extremt ordentligt på mina stjärnor. Blir alltid så glad av att se dom, sjuk kärlek till dom. Lovade dom också att jag skulle komma och rykta någon dag. Tror inte dom fått lång, ordentlig och kärleksfull rykt på länge. Kollade också lite hoppträning innan jag drog hem igen.
 
Bild från en tidigare träning ..
 
Just kollat klart handbollen. Alltid lika tråkigt att se sitt land förlora. Ingen kul match att kolla. Är väl egentligen inte största handbollsfanet, men när Sverige väl spelar är det alltid kul att se. Och ju mer insatt man är och lär sig reglerna, desto roligare är det ju att följa. Men det ska vara hockey om man får välja ;)
 
Ska kolla mina serier, sen försöka lägga mig i tid. Ska och jobba imorgon, så bäst med massa sömn för annars kommer jag dö litegrann. Hoppas verkligen att det inte är kallt .. Tjing.

Kommentarer
Postat av: paulina

vem är dina stjärnor?

Svar: Valle, Olle och Patsy :)
Jessica Köhler

2014-01-22 @ 20:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide