Simple as this

 
Har ju varit i Finland ett par dagar och helt avskärmad från allt förutom hästar, haha. Min mobil har inte funkat där borta och när man inte kan gå på internet och uppdatera sig då och då känns det helt wierd ;)
 
Har massa bilder som jag tänk lägga upp, både från mobilen och kameran. Haha, använde ju mitt nya objektiv för första gången och det vart väl inte direkt värsta bästa grejen. Själva objektivet är det inge fel på, men det är som att börja om på nytt när jag fotar med det. Måste verkligen lära mig det ordentligt innan det kommer bli någolunda bra bilder. Som att vara nybörjare igen, utan överdrift. Kan inte ens minnas sist jag hade så många bilder där jag tappat fokus och skärpa, haha. Men när jag lärt mig det bättre tror jag det kan bli riktigt bra, i alla fall i mina ögon mätt :) Så det är bara att träna på. Och som sagt, ska uppdatera ordentligare sen när jag har tid.
 
Tycker egentligen inte om bilder rakt bakifrån, men ibland kör jag bara av farten osv, den här bilden var egentligen inget att ha, men så beskärde jag den såhär istället och då tycker jag den blev rätt ball ändå ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide