Sunbathing on the moon

Måste ta mig tid nu att uppdatera. Förra onsdagen åkte jag med Tommy till Piteå. Direkt när jag kom fram gick jag ut i stallet och rakade Patsy. Gissa om det var svettigt att stå med regnjacka på i världens värme. Det blev som en bastu innanför den ;)
På torsdag klev jag upp på morgonen och släppte ut Patsy, Olle och Lelle. Det är ju så mysigt att komma in i stallet på morgonen när hästarna gnäggar och ser sådär extra söta ut när dom väntar på mat eller på att få gå ut.
 
 
Gjorde klart i stallet, fixade iordning PS som skulle ridas och packade sen alla grejer medans. Sen på dagen bar det av mot Finland.
Väl där installerade vi djuret och alla grejer, sen hängde jag med Amanda och Fanny upp till grusbanan och fotade lite när dom red. Invigde nygluggen! Klockan hade hunnit bli nästan natt där i Finland så det hade börjat skymma litegrann, men blev ändå rätt mysiga bilder med världens utsikt runt i kring. Sen ryckte jag manen på Silli och efter det kunde jag hoppa i säng.

 
Fick lite sovmorgon på fredag då pappa Blanck gav morgon. Var sen och fixade hos Patsy och gick en morgonprommis med henne. Löpte sen upp till grusbanorna och kollade när Amanda och Fanny tävlade. Sen grejat på med PS, knoppat och fixat henne iordning. Hon gick sen en 120cm på gräs, superduktig, felfri och placerad :) Var stekhett hela dagen och sen en stund efter att dom ridit kom värsta regnet. Det bara forsa vatten av oss när vi kom till boxen.
 
Lördag lyckades jag få lite sovmorgon igen, lyx. Hade lite mer tid på mig på morgonen innan ponnysarna skulle tävla så hann göra klart det mesta redan tidigt. Sen kollade jag såklart när dom tävlade. PS gick sen 120cm igen, med ett ned. Fast hon var fin ändå :)
 
Söndag klev jag upp tidigt och gav morgon. Morgonpromma och gjorde klart en hel del. Sen skulle jag börja knoppa och då låg hon och sov. Men har tidigare lyckats fläta när hon legat ner så tänkte att jag testar. Och inte bryr hon sig, så jag gjorde klart hälften av flätorna medans hon låg där ;) Sen var jag tvungen att ställa mig upp och sträcka på benen och så bara la hon sig ner helt på sidan med huvudet på min fot som en kudde. Höll på skratta på mig, vilken knas. Inget konstigt alls tyckte hon. Efter ett tag höll min fot på att tappa känseln, haha och tack och lov så la hon sig som vanligt igen och knoppandet kunde fortsätta. Sen när jag skulle gå så la hon sig helt ner igen, men utan huvudkudde ;) Började tänka att hon kanske hade ont i magen så skulle lyssna lite på den. Haha, då blev hon rädd för mig och ställde sig upp illa kvickt. Hon är så himla skön Patsy Stone ;)
Kollade Amanda och Sillen innan PS gick sin klass. Ett ner igen, men hon är så fiiin!

 
Sen packade vi ihop och drog tillbaka till Piteå. Väl hemma fick hon gå ut i hagen med Olle och vi fick grillat till middag med hela Lindelöfklanen ;) Duscha, kollade film och somna. Och klockan 8 på morgonen var jag redo i bilen och åkte hem med Tommy.
 
 
Det har varit sjukt varmt hela tiden, man har typ smält bort. Och i boxarna var det så himla kvavt, tur det fanns uppställningsplatser där det svalkade. Lärde mig lite finska innan jag for dit, det viktigaste "förstår inte". Haha, det fick jag till och med använda mig av två gånger. En gång kom det fram en tant och började snacka en massa med mig innan jag ens fick en syl i vädret, haha, men sen snackade vi på engelska istället. Så fått träna på engelskan en del också, välbehövligt för mig haha ;) Men det är ju lättare att snacka engelska med någon som inte heller har det som första språk, då sprollar det ju om det inte blir helt korrekt, hehe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide