Landing on the moon

Åh vad kul med lite tävling igen. 
Började dagen rätt tidigt. Borstade och knoppade båda djuren och släppte ut alla hästarna i vårat lag. Resan till Kiruna gick rätt fort, tänk om man bott längre söderut och haft såna avstånd till tävlingar för jämnan.
 
 
Väl framme var det snabba ryck, jag gjorde iordning Olle och Lo besiktade PS. Sen fick Olle äntligen tävla och visa upp sig. Det är ju över ett år sen sist tror jag, shit. Årsdebuten blev i 110cm och den var klart godkänd. Ett litet slarvigt nedslag i omhoppningen, men så fin som han var så sprollar det :) Och han var så himla nöjd och glad och då blir man själv glad. Guldklimpen Olle <3
Sen lugnade det ner sig och kunde göra nästa häst redo i lugn och ro. Patsy var fin på framhoppningen, men sen inne på banan var hon rätt långt ifrån fin. Vet inte vad kommandoran fick för sig, men hon ligger lite på minus nu i alla fall. Men om man ska vara positiv så har hon blivit mycket lugnare i stallet på tävling. Hon har väl inte varit olugn desto mer innan heller, men vissa gånger har hon varit craycray. Nu kan hon stå och chilla på rätt bra.
 
 
Sen var vi effektiva och åkte hem lika snabbt som vi kom nästan, haha. Mycket annorlunda feeling. Faktiskt lite skönt att bara åka över dagen, men jag gillar ju som hela grejen med att vara på tävling. Det är så mysigt att sova i hästbilen osv. Väl hemma fixade vi klart boxar och hö, pussade lite extra och sen var vi klara.
 
 
Vart sugen att börja fixa lite bilder till fejjan, men kände att jag hellre ser dagens serier och sen bör jag väl gå och lägga mig tidigt. Blev bara 3 timmars sömn inatt och känns kanske som att några mer ändå vore skönt sådär innan stallpass. Och btw, lämnade kameran i stallskåpet eftersom hästarna skulle gå samma klass först = noll tid till fotning. Inte bra, hade nog fått ett par fina bilder annars, nåväl. Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide