Truth serum

Alltså det känns som att det enda jag gör när jag är hemma är att hålla på med alla bilder. Fast visserligen är det ju inte så konstigt att det blir en evighetsgrej för fyller ju på nytt material hela tiden, haha. Ligger ändå rätt bra till just nu tror jag. Har ju dock guldfiskminne, så snart kommer jag glömma vilka jag gjort klart och redan skickat ;)
 
Paparazzade i Emmas stall. Modellglada hästar :)
 
Tänker också varje gång jag redigerar bilder att jag ska samla ihop några jag gillar och lägga ut på fejjan. Har ju inte ens gjort ett 2014 album där ännu, shame on me. Det är ju lite tråkigt att kvallan dödas en massa där, så engagemanget till att fixa dit är inte alltid på topp. Men vet att många vill se bilderna ändå, så måste väl ta tummen ur och sortera ut några dit.
Och när jag fotat lägger jag ju inte bara in bilderna på datorn så är det klart, utan jag sorterar i mappar, döper om alla filer, beskär och redigerar färger om det behövs i ett program, sen brukar jag göra en touchup i ett annat och ibland klona bort grimskaft etc. i ett tredje. Sen beroende på vart jag ska lägga in dom så fixar jag en ram eller annat också, och allt sånt tar tid vill jag lova er, phu. Lite överambitiöst kanske, men eftersom jag inte är nog duktig att få till det bra direkt så fuskar jag lite och pimpar i efterhand ;)
 
Delar med mig av några bilder som vi fotade på Chippy. Snö + vita hästar = lurigt (för mig i alla fall). Har ju oftast mer krav än den som ska ha bilderna .. Men ponnyn ser ju rätt söt ut och det är väl bra ändå ;) Och ja, han hade skavt av sin man lite, därav den udda knoppningen, haha.
 
Ska försöka komma ikapp bildmässigt här på bloggen också, men förstår seriöst inte vart tiden förvinner. Har på senaste tiden varit jobb, hästande, filmkvällar osv. Och det är ju faktiskt saker man måste prioritera ibland. Passa på liksom. Har till och med skjutit upp att kolla i princip alla veckans serier och då är det hårt, hehe. Men tänkte faktiskt unna mig några nu, även om det är relativt tidig uppstigning imorgon. Får helt enkelt minska mina sömntimmar days like these :) På återskrivande, tjing.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide