Waiting for so long


Lite bildutfyllnad. Manga, Bertil, Chippen, Carny och Fonzie :)

Åh, shame on me som inte lyckats hålla det jag lovat. Men har faktiskt vart upptagen. Trodde jag skulle ha långa, lediga dagar denna vecka, men det blev ändring. Jobbade måndag och hade kväll i stallet och igår var det fotande av hoppträning och kväll igen. Och så hade jag kvalletid med girlsen till sent på natten. Men nu ska jag för hoppningsvis lyckas ta tag i en massredigering och mejlning. Tycker bara jag fyller på med mer och mer bilder, tar liksom aldrig slut ;) Och min mejl verkar ha fnatt, för det kommer inte fram till vissa = att jag får hålla på lägga ner massa extra tid och energi på att mejla om tusen likadana mejl om och om igen. Nåväl, tillslut lyckas man kanske. 
 
Ponnypower ;)

Förra veckan vart riktigt stallig. Tog ju hand om Sillen onsdag-söndag och Månne och Borris fredag-söndag. Och på lördag hade jag Cash också ;) Men det är faktiskt mysigt att stalla på och mysa med alla hästisar. Värsta ponnyskötarn vart jag, haha. 
 
Om ett tag ska jag dra till stallet och fota Emmas ponny. Lite tråkigt väder, ser himla grått ut, så får försöka göra det bästa av det hela. Men vi ska i alla fall snygga till han med knoppar osv. Ska försöka skärpa till mig så jag lyckas med bilderna, har haft en liten dipp på senaste. 
Aja, ska verkligen satsa på att få färdigt massa bilder idag. Så nu blir det fullt ös, hejs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide