Waiting to finally be caught

Kanske borde damma av här igen. Hur lyckas man alltid låta det gå hur länge som helst mellan gångerna man bloggar? Men det blir helt enkelt så att man prioriterar bort den när man har andra roligare saker för sig ;) Och för mig tar det inte 5 minuter att uppdatera, det tar snarare 35 minuter. Haha, okej, kanske överdrift. Men gör alltid tio saker samtidigt på datorn och sen vill man ju helst ha någon slags bild med i inlägget och då tar det femtioelva år innan man hittat någon och orkat anpassa den till bloggen. Snacka om att tjorva till det, typical me .. 
 
Dagarna rullar på som vanligt. Idag tänkte jag vara stalledig, men blev ändrade planer. Så har varit i stallet och mockat till mina pärlsocker, borstat, pysslat på och fixat lite frisyrer. Inte anpassat mig efter någon tid eller människa och då kan man pula på hur länge som helst :)
Ihelg är det tävling. Eller vi far på lördag över dagen bara. Har nog lyckats fixa så Olle också ska få följa och tävla ;) Det tror jag han kommer gilla. Hoppas dom inte tänker vara allt för vilda bara, hehe. Och på söndag har jag stallpass.

 
Planen för imorgon är typ att hämta ett par böcker från Bibblo som jag bokat. Och kanske måste till verkstan där min bil redan är och än en gång förklara vad som är fel för han som ska laga den. Börjar bli ganska less på den där killen. Det är typ fjärde gången jag lämnar in bilen dit för ett fel som varit sjukt länge och han har lämnat tillbaka den två gånger och sagt att den är lagad. Sist var jag personligen dit och övervaka och då plötsligt insåg han vad jag menade och vad felet var, men hade inga delar och skulle höra av sig till mig sen när dom hade kommit. Efter tusen års väntan så ringde pappa dit och då säger killen att den är ju klar, att han ju lagat den och det inte alls var något fel han skulle rätta till.
Men det är ju fel på bilen, den går ojämnt och skakar på tomgång. Och den har dött mitt i körningen två gånger den senaste veckan. Så lämnade in den igen i måndags och idag säger han att han provkört den och den går som en klocka. Alltså börjar fundera om han driver med mig för att jag är tjej. Hans förklaring tidigare till att den kan gå ojämnt var att om man har på antisladden och gasar när det är lite halt ute så rycker den ju. Shit, hur efter tror han att man är, soo not the problem. Så jaa, börjar bli lite less på honom, haha. 
Well, på återskrivande, hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide