Walk in silence

Gjort bort lite ärenden på dagen innan jag drog till stallet. Tog in Mattur på en gång, borstade och for sen ut i solskenet på en ridtur. Stigen var nyplogad och lite sisådär, men i mitten var det ändå mjukt. Så vi körde mest skritt och galopp och myste på. Sen gick jag direkt till hagen och tog av grejerna där. Mattur var så nöjd över att få gå utan täcke och rullade så fint i snön, hehe. Det var ju ändå så varmt i solen så han fick vara naken medans han åt sitt hö och jag mockade osv. Sen gick jag och Kajsa ut med kameran och skulle försöka få någon bild, men han var mest intresserad av sitt hö så vi gav upp ;)
Hade lite tid över innan jag skulle stå nere i ridhuset så passade på att klippa manen på Patsy. Sparade ju den så det skulle bli lättare att knoppa förra helgen, men nu fick den kapas. Började också rycka Fonzies man för att få det lite lättare imorgon, den kalufsen är inte att leka med kan jag lova.
Fotade sen en hoppgrupp, men det blev inga bra bilder. Så typiskt när jag just innan fick en massa beröm för mina bilder och kommentarer om att jag borde satsa på det osv. Haha, så kan det bli ibland ;) 
 
Morgondagen lär bli stallig. Ska försöka ta tag i tre manar till att börja med och sen om jag orkar/vill/har tid så kanske jag tar mig an någon ridskoleman också. Måste börja beta av min to-do-list, men är det något jag är riktigt bra på så är det att skjuta upp saker för evigt. Aja, har 8 serier idag som jag helst hade velat kolla, men känner att jag kanske får spara några till en annan dag, hehe. Well, hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide