I don't just laugh about it

Rätt långsam vecka måste jag ändå säga. Har trott det börjat närma sig helg varje dag typ och så har inte ens varit nära. Men äntligen börjar denna vecka närma sig sitt slut.
 
Igår började jag och pappa greja med min bil. Köpte nya vindrutetorkare eftersom en var lös. Visade sig att dom var rätt slitna också så det blev perfa med nytt. Sen hissade vi upp bilen och bytte däck. Eller pappa bytte däck och jag tvättade mina fälgar. Fick lite bilvårdsgrejer som jag kan ha när jag ska tvätta bilen. Hann inte göra det då eftersom vi fick lite problem ..
Höll på pumpa luft i sommardäcken medans pappa tankade. När jag går runt bilen ser jag hur det forsar bensin på marken. Trodde först det var för att pappa råka överfylla med soppa så vi körde en stund för att se om den som slutade läka när det överblivna runnit ut. Men nä, så på typ tio minuter hade ungefär 20 liter bensin bara forsat ut. Sen efter ytterligare 10 liter så verkade det inte forsa lika mycket i alla fall. Började fundera om vi råkat paja tanken när vi lyft bilen, men när dom kollade under bilen så rann det ur uppifrån tanken eller nå. Och så kom vi på att snubben som lagat min bil sagt att han bytt något med bränsletjofset tidigare (när han inte hittade det felet vi lämnat in den för). Så nu är våran teori att det är något som har blivit fel när han vart och bytt och grejat. För jag tankar aldrig mer än halv tank så därför lär det inte ha märkts förrän nu när pappa fyllde hela. Blir sjukt förbannad om det är hans fel. Lovar att min bil aldrig mer kommer sätta sina däck på hans verkstad igen efter att han ordnat klart allt han ska som han påbörjat. Aja, struntsamma, kan ju vara vilket fel som helst.
 
Fina hålet som den fick på verkstan, yay. Jag och min bil verkar inte gå ihop, haha.
 
Var och körde lite med den idag för att se om läkandet avstannat. Det hade inte läkt under natten. Men sen när jag parkerade på Coop en stund så började det lukta bensin och så kom en kille och sa att det läckte som attan. Han trodde nog jag var cp som sa att jag visste det, men ändå stod där och lät det rinna, haha. Återigen hemma så verkade det inte läka nå mer. Men kan vara för att jag parkerade den i lut åt ena hållet. Hoj, bara att släpa den till verkstan igen då och låssas vara glad av att över 500 spänn bara kastats åt fanders. Och att bero på 500 spänn, måste kanske komma ihåg att betala den där bötern också, kul liv, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide