This place is about to go

Min måndag vart ganska fullspäckad. Vaknade rätt tidigt på tåget, kunde knappt sova på natten. Det såå skönt att komma fram till Stockholm. Älskar den staden. Och när man går in där på centralen får man en skön feeling. 
Går inte att förklara, men det är samma känsla varje gång. Önskar att pappa inte flyttat därifrån, hade gärna spenderat mer tid där.
 
Hoppade sen på nästa tåg till Nyköping och där hämtade Jossi oss. For till Oxelösund, lämnade av packning, pappa och hunden. Sen for jag, Jossi och hennes kompis tillbaka till Nyköping. Drog en Donken, lämnade av kompisen i skolan och så for vi på en massa affärer. Men det var för få tyckte någon så vi hämtade upp kompisen och for till Norrköping. Var där i tusen år, och jag som älskar att gå i affärer ;)
Handlade sen med pappsen och tog det chill resten av kvällen. Eller for en vända till Nypan mitt i natta och hämtade Svonka. Bara varit 25 grader ute och strålande sol hela dagen, fick mössförbud också, hehe.
 
En av dom knasigaste sakerna på hela dagen var nog när vi cruisa i stan och kör förbi en kontrollplats vart man kan väga fordon osv. Kollade lite halvt och såg en lastbil, sen såg jag EuroMining loggan och det tog kanske fem sekunder innan det koppla och då insåg jag att det var Annikas hästlastbil. Extremt random att se just hennes lastbil i Nyköping just precis när jag råkar vara där. Och att beropå hästbilar så mötte vi Alexander Zettermans hästbil också påväg från Norrpan ;)
 
Idag har vi tagit det easy och varit på bio. Såg The Other Woman och den var jättebra :) Och det knasigast på denna dagen var nog när jag var ute med Dogge på kvällen .. När vi nästan var hemma gick vi igenom husen och det blir typ som en tunnel och av någon anledning tänkte jag att bakom hörnet hade det varit ett perfekt ställe för någon att stå om dom hade velat råna en. Liksom bara slänga fram ett baseballträ eller något när man ser någon komma. Och när jag kommer till slutet av tunneln och kollar dit i hörnet så står det en kille exakt där. Hoff, hoppade högt inombords. Det har aldrig stått någon när jag gått där förut, hahaha. Tur jag hade med min Pitbull där i mörkret ;) Skämt åsido, och jag gillar faktiskt att det blir mörkt på kvällarna under sommarn. Fast nog är midnattssolen rätt fin ibland också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide