Burning ashes on the floor

Shit vad snabbt denna vecka har gått. Har så mycket kul att göra nu att det kanske är därför dagarna bara springer iväg.
Idag har jag bland annat tagit hand om Kotten och Chico. Har också hjälpt Lo att hoppa litegrann. Hade blivit lite varmare ute och C verkade pigg så tog ut honom i skogen. Hade rätt, för han var allt annat än trött. Laddad, pigg, glad och sprättig. Gick ganska normalt första biten i skritt och trav, men sen när jag galopperade så bara pep han och studsade fram. Och efter det skulle han bara pipa och galoppera varje gång jag ens tänkte tanken att trava. Det tog ett par gånger innan jag kunde få han att sluta ladda och bara studsa fram, haha. Det var himla kul och skönt att han var så pigg och glad :) Kan det bara bli varmare nu så man klarar av att rida hela stigen och ösa på lite mer.
 
Tror det blir i alla fall minst en uteritt imorgon också. Har massvis att göra så ska försöka fara dit lite tidigare så jag kanske blir klar innan stängning, hehe. Kan verkligen inte klaga på mitt hästliv just nu, det är så top notch! Bara en liten grej som jag hade velat lägga till, men det kanske kommer inom kort ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide