Firestone

Mer busy än vad jag är van vid så är alltid för trött för att blogga, haha.
I torsdags hade jag ju Chico. For till stallet rätt tidigt och fixade. Red sen ut kring lunch, i ljuset för en gångsskull ;) Satsade på hela stigen denna gång och körde alla gångarter, det var nemas problemas. Fick öva lite på mantag efter sträckan då han drog in rumpan och studsade iväg en liten bit i galoppen, haha. Men inte nå mer avancerat än det tack och lov. Sen hade vi bara det farligaste kvar, sista skidspåret. Gick sakta där för att hinna upptäcka skidåkarna i tid och var ett par meter bort när jag såg en komma mellan träden så stannade. Dock såg inte Chico något förrän den susade förbi just framför oss och han blev så rädd at han inte visste vad han skulle ta sig till. Han vände runt och drog iväg, fast var ju väldans beredd så han kom kanske tre meter innan jag stannade han och vände tillbaka. Haha, stackarn ;) Aja, fortfarande lika kul att få rida i skogen.
 
Sen snabbade jag mig och gjorde klart en massa i stallet, hem en vända och sen tillbaka. Och så for jag till Piteå med Lotta där vi sov över en natt. Hämtade en häst och åkte hem. Installerade och gjorde klart allt grejs till honom innan vi for hem.


Igår hade jag både Ebbe och Chico. Longerade E och han var superfin, det var roligt. Trodde att det inte skulle bli nå ridning för C hade tappat en dojja i boxen, men hade sån tur att den hann slås på. Släpade fram fyra travbommar och två galoppbommar längst långsidan med 18 m mellan. Redan från början kände jag att kroppen hittat ännu mer tillbaka till ridningen, så det kändes super. Sen gick vi travbommar och jag var lite dålig och Chico lite klumpig. Men tillslut fick vi till det helt okej. Provade sen ta mig an dom andra bommarna i galopp, såg inge avstånd och red sakta, haha. Måttade in på första och red sen på 6 språng nästan varje gång ;) Tillslut kunde jag släppa handbromsen och galoppera på framåt på 5 och då kändes det skönt, hehe. Och så satte vi upp ena bommen på minsta sockerbiten och körde på det, inga problem. Så vi "höjde" till mellersta och klarade det också. Hoja, det var så skoj att jag bara ville köra igen och igen. Trodde inte ens jag skulle tordas minsta sockerbiten, men det var inte alls så läbbigt med Chico som jag föreställt mig ;) Och fick en helt annan känsla på han också när han liksom taggade till och fick rejält med bjudning. Nu vet jag att det finns där och har lite mer att gå på till dressyrpassen. Behövdes verkligen för min egen del också, hittade tillbaka massa balans och ridning. Och det blev helt klart godkänt med tanke på att det var femte gången i sadeln sen uppehållet :) That made my day, lätt! 
 
   

Ett filmklipp publicerat av Jessica Köhler (@jjessicak)Jan 10, 2015 at 10:55 PST


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide